Het is vandaag de dag van de slaap. Pickl heeft een aantal dromen verzameld van studenten:

Demi (26):
”Ik heb heel vaak gedroomd dat ik iets geks oploop of ziek word.”

Marlijn (20):
”Mijn gekste droom is dat ik met een pistool achterna werd gezeten.”

Stijn (19):
”Een vriend van mij had een heel cool avontuur meegemaakt en ik wilde dit ook meemaken. Uiteindelijk heb ik dit gedaan en ging ik terug naar hem om te vertellen dat ik hetzelfde heb gedaan. Deze vriend keek mij strak aan en zijn gezicht veranderde in het gezicht van mijn vader als vampier. Daarna schrok ik wakker.”

Hielke (19):
”Ik was op een snelweg en ik klom over een viaduct. Ik was bang dat ik zou gaan vallen en de droom stopte. Daarna woonde ik opeens in een weeshuis en verstopte me in een kelder, maar de kelder was op zolder.”

Myrthe (20):
”Ik was zeven maanden zwanger en dit vertelde ik tegen mijn vader. Achteraf wilde ik abortus plegen maar dit kon niet meer en uiteindelijk kreeg ik een kind.”

Sophie (19):
”Ik heb vaak gedroomd dat ik zwanger ben geworden en een kind heb gekregen. Samen met dit kind ging ik veel dingen samen doen en ik begon echt van dit kind te houden. Ik heb dit kind zien opgroeien en ik ben echt een moeder geworden. Uiteindelijk werd ik wakker en besefte ik dat dit kind nooit heeft bestaan. Hier heb ik wel last van gehad omdat het heel echt aanvoelde.”